TC WOW

Ook in een bikini of zwemshort wil jij natuurlijk je modebewuste kant laten zien. Gelukkig zijn er volop fashionable bikini’s, badpakken, zwemslips en boardshorts te vinden om in te flaneren. Maar ook praktische exemplaren voor de heuse waterratten. Plons, duik, dans of maak bommetjes in het water.

Kan allemaal met de juiste zwemkleding aan. De variatie is eindeloos. Niet alleen wat prints en kleuren betreft, ook de modellen lijken oneindig. Zo hebben we voor dames triangel bikini’s, très-chique bandeaus, hipsterbroekjes, bevallige bathing suits en serieuze sportbadpakken die geen millimeter van hun plaats gaan.

Het is maar net wat je zoekt en wat het beste werkt voor jouw lijf. En natuurlijk wat voor doel jij voor ogen hebt: luieren, sporten of simpelweg alleen maar mooi zijn.

Koop je bikini’s bij TC WOW

Wees klaar voor een fantastische zomer met een stijlvolle bikini van TC WOW. Onze designers laten stijl en kwaliteit samenkomen in de TC WOW bikini’s. De bikini’s zijn elk seizoen voorzien van nieuwe printjes en kleuren.

De collecties zijn geïnspireerd door de trends van het seizoen. Daarnaast zijn de TC WOW bikini’s uit de verschillende collecties goed met elkaar te combineren. Mix and match en stel jouw favoriete TC WOW bikini samen!