Beste sokken

Heb jij ook altijd slijtplekken en gaten in je sokken? Waarschijnlijk koop je dan de verkeerde kwaliteit sokken. Vanaf nu is dat verleden tijd. In deze blog vertellen we je wat goede kwaliteitssokken zijn en waar je op moetwe waar je op moet letten als je voor goede kwaliteitssokken kiest. We leggen uit wat goede kwaliteitssokken zijn en waar je op moet letten als je deze beste sokken koopt.

Het lijkt wel alsof sokken een beetje het ondergeschoven kindje in je garderobekast zijn. We zijn al gauw geneigd om voor de aanbieding van drie paar kousen voor een tientje te gaan, dan één goed paar voor diezelfde prijs. Er geven er graag niet al te veel geld aan uit. Dat is jammer, want sokken hebben heel belangrijke functies. Zij beschermen je voeten tegen kou, nemen vocht op en helpen beschadiging van buitenaf voorkomen.

Over Feet This

Zoals veel goede ideeën is Feet This ontstaan uit een gemis. Bij het kopen van een overhemd met een zacht rozekleur was er met geen mogelijkheid een set passende sokken te vinden. Gewoon nette effen sokken maar dan in leuke kleuren.

In het buitenland waren er wel alternatieven maar in Nederland nog niet. Zo ontstond het idee om ook voor de Nederlandse man sokken te ontwerpen. Wat is er immers leuker dan je eigen sokken te mogen ontwerpen.