Fitness apparaten kopen

Gorillasports.nl is dé specialist op het gebied van fitnessapparatuur en accessoires. Wij geven je graag deskundig advies over onder andere Crosstrainers, hometrainers, ligfietsen, loopbanden, roeitrainers, spinfietsen en stoelfietsen. Gorillasports.nl biedt naast fitnessapparatuur ook een grote variatie aan klein fitnessmateriaal aan. Denk hierbij aan gymballen, optrekstangen, dumbells, foam rollers en nog veel meer.

Fitter worden in huis

Als je je spieren wil trainen of als je je conditie wil verbeteren, dan zijn fitness apparaten goede trainingstoestellen. Er bestaan veel verschillende apparaten die allen anders in gebruik zijn. Daarom zullen wij voor het gemak een aantal bekende fitness apparaten op een rij zetten:

Crosstrainer. Een crosstrainer behoort tot de cardio-toestellen en is bedoeld om je conditie te verbeteren of om deze op peil te houden. Met een crosstrainer kun je op eigen snelheid je conditie opbouwen, terwijl je tegelijkertijd vetten verbrandt door langlaufbewegingen te maken.

Ergometer. Een ergometer meet hoeveel arbeid je tijdens het trainen verricht. Je kunt je conditie testen en tegelijkertijd je hartslag. Met verschillende eenvoudige en intensievere trainingsprogramma’s kun je hierop inspelen.

Halterbank. Het voordeel van een halterbank, ook wel een drukbank genoemd, is de diversiteit aan oefeningen die gedaan kunnen worden op het fitnesstoestel. Het toestel behoort tot de krachtsport om je borstspieren, triceps en schouderspieren te trainen. Fitness apparaten kopen doe je natuurlijk bij Gorilla Sports!