Overkappingen

Wij maken onderscheid in diverse soorten overkappingen. Zo hebben we terrasoverkappingen voor aan de woning, losse overkappingen met plat dak en eventueel dichte wanden voor in de tuin of een vrijstaande houten priel met puntdak. Bij het kopen van een overkapping hebben we enkele tips voor u op een rij gezet:

– Hoeveel ruimte kunt u benutten versus hoeveel ruimte heeft u nodig (voor uw tuinset met stoelen zodat u nog steeds goed kunt gaan zitten en opstaan, buitenkeuken, heater enzovoorts). Voor een tuinset heeft u al snel een overkapping van 4 bij 3 meter nodig.

– Wordt het een luxe puntdak met ruimtelijk nok of toch een plat dak? Overweeg extra licht vanaf boven met glas of doorschijnende golfplaten van lichtgewicht. Andere opties zijn dakleer (goedkoop) of EPDM voor een langere levensduur.

Over WoodPro

Al meer dan 40 jaar ontwerpt en produceert Woodpro blokhutten, garages, priƫlen en vakantiehuizen. Woodpro biedt een breed scala aan ontwerpen en maten en we hebben de flexibiliteit om aan uw individuele behoeften te voldoen. Woodpro heeft veel dealers in Nederland waar u onze producten kunt bekijken. Het hoofdkantoor van Woodpro is gevestigd in Laren (Nederland) en wij zijn actief op onze thuismarkt en wereldwijd.

Woodpro biedt zowel standaard als op maat gemaakte producten. Onze op maat gemaakte ontwerpservice is redelijk geprijsd. Onze blokhutten zijn van de beste kwaliteit en beschikbaar tegen een betaalbare prijs. Woodpro biedt onder andere gratis verschillende belangrijke functies, zoals standaard dubbele beglazing, dakshingles inbegrepen, levering (naar het vasteland van Nederland) en eenvoudige montage. Het bieden van een hoogwaardige service staat bij Woodpro hoog in het vaandel. Daarnaast bieden we een garantie van vijf jaar op Woodpro-producten voor fabricage- of constructiefoute