Velux rolgordijn

Originele Velux rolgordijn, zonwering, hor of rolluik online kopen (99% met 1 werkdag in huis) Wij bezorgen de VELUX rolgordijnen en raamdecoratie bij u thuis of u kunt kiezen om af te halen in Arnhem. Om het juiste dakraam rolgordijn te vinden kiest u in het verfijn menu de code die op uw VELUX dakraam staat. U kunt vervolgens het soort raamdecoratie product kiezen die u zoekt en vinkt in het gekozen artikel de dakraam code aan die op uw VELUX dakraam plaatje staat.

VELUX raamdecoratie is er in vele soorten en maten, voor elk origineel VELUX dakraam hebben wij een geschikt product. Als u een slaapkamer wilt verduisterend dan kunt u een DKL verduisterend rolgordijn kiezen, deze is er ook in elektrisch DML of op zonne-energie DSL. VELUX denkt ook mee aan een duurzame oplossing, namelijk het FHC energie comfort gordijn welke ook verduisterend is. Wilt u een minder warme zolder dan kunt u de MHL buitenzonwering nemen, deze is er ook weer in elektrisch MML of op zonne-energie MSL.

Ook voor overlast van insecten is er een oplossing, het insectenhor ZIL welke op de aftimmering komt van uw dakraam. Wilt u raamdecoratie voor een vochtige ruimtes zoals een badkamer of keuken dan kunt u een PAL jaloezie nemen. We hebben ook mooie lichtdoorlatende rolgordijnen, lichtdoorlatend RFL in zijgeleiding of lichtdoorlatend RHL bediend met haakjes. Het plissé gordijn FHL is een gordijn welke u ter decoratie kunt gebruiken.

Last van warmte of kou in combinatie met geluid dan kunt u een SHL handbediend rolluik nemen, deze is er alleen voor de nieuwere dakraam soorten met letter in de code. Een rolluik zorgt voor een isolerend effect en verminderd geluidsoverlast, er is ook een rolluik SML elektrisch of rolluik SSL op zonne-energie. We hebben ook raamdecoratie voor VELUX lichtkoepels, namelijk een plissé gordijn FMG of een buitenzonwering MSG.

Welk type bediening moet ik kiezen voor mijn raamdecoratieproduct?

Onze raamdecoratie en zonwering is verkrijgbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden. U kunt kiezen tussen handmatig, elektrisch of bediening op zonne-energie. Is uw dakraam binnen handbereik gemonteerd? Dan is handmatige bediening wellicht de beste optie voor u. Deze oplossing is vriendelijk voor uw portemonnee, eenvoudig te monteren en traploos in elke positie te bewegen in het dakraam.

Is uw dakraam buiten handbereik gemonteerd of wilt u het wooncomfort extra verhogen? Dan adviseren wij u te kiezen voor de INTEGRA® raamdecoratieproducten die op netstroom of zonne-energie functioneren en te bedienen zijn met een afstandsbediening. Aan u de keuze.